Booking PrivatF

Bestill online

w

Jobb i paradiset?

Vi søker etter servitør i 100% fast stilling.

29.01.201914:16 Admin

Vi søker deg som gjerne er utdannet servitør og har erfaring fra yrket. Du må kunne jobbe selvstendig like godt som i team.

Fast stilling og gode betingelser

Nå kan endelig du få bli en del av vårt lille team her på Kjerringøy Bryggehotell. Vi søker etter deg som er utadvent, sosial, lojal og en god lagspiller. 
Vi er ute etter en person som vil være her over lengre tid og flere år, altså ikke bare en sesongarbeider.

Vi er ikke en del av en kjede og vi kan derfor gi meget gode betingelser til den rette personen.

Om oss

Kjerringøy Bryggehotell er ett lite hotell som ligger midt i smørøyet av Kjerringøy. Vi har totalt 90 sengeplasser fordelt på hotellrom og sjøhus, moderne møterom og god kapasitet på bespisning.
Mesteparten av året har vi bestilte grupper på kurs/konferanse i ukedagene, og helgene er fylt opp med bryllup, bursdager og andre sammenkomster. På sommeren er restauranten åpen med ala carte hver dag.
I skuldersesongene er vi kun 3 faste ansatte men nå ønsker vi å utvide staben. Kanskje er du den rette for oss?

Kjerringøy

Kjerringøy ligger ca 4 mil nord for Bodø og er en halvøy med fergeforbindelse. Fergen går ofte og med en god rute som lar seg kombinere med pendling.
Kjerringøy har en flott barnehage og en skole med klasser fra 1-10 klasse. Vi har også eldrehjem, dagligvarebutikk, helsesøster og lege en dag i uken. Her er ett flott turterreng for de som vil utfolde seg og det er flere aktiviteter både for barn og voksne.

Søknad

Om dette er en plass du kunne tenkt deg å jobbe så send oss en søknad snarest.
Skriv noen ord om seg selv og legg ved cv.

Oppstart så snart som mulig

Håper vi hører fra akkurat deg!

google map